Hanneke van Veen

Je geld of je leven nu GRATIS downloaden!

Posted on: 28 maart 2012

Het boek Je geld of je leven, van Hanneke van Veen & Rob van Eeden (50.000+ ex. verkocht) is nieuw niet meer te koop in de boekhandel (hier en daar nog wel tweedehands, bijv. via Bol.com. Let er wel op dat u de 6de druk of latere druk koopt).
Omdat het boek nog steeds actueel is voor iedereen die werkelijk grip op zijn/haar geld wil krijgen, is het via deze pagina (in de meest actuele versie) gratis te downloaden als pdf-file en makkelijk uit te printen. Dat laatste raden we van harte aan. De pagina’s van dit werkboek worden dan netjes en goed leesbaar afgedrukt. KLIK HIER! Gratis? Ja, maar kijk s.v.p. even naar de oproep onderaan deze pagina.

Waar gaat Je geld of je leven over?
Meer groep krijgen op je financiële situatie, wie wil dat niet? Geld overhouden in plaats van leningen afbetalen. Een huis kopen, korter werken of er eerder met stoppen, een pensioenvoorziening opbouwen. Je denkt er weleens een, maar het lijkt zo onbereikbaar. Met dit boek zijn die mogelijkheden, en andere lang gekoesterde wensen, wél te realiseren.

Volg de praktische DOE-HET-ZELFCURSUS, word je bewust van de rol die geld in je leven speelt, en zet de eerste stappen op weg naar financiële onafhankelijkheid. Je geld of je leven is ook een must voor iedereen die genoeg heeft van overconsumptie en die de kwaliteit van zijn leven wil verhogen.

Recensies


In dit boek proberen de auteurs hun lezers de weg te wijzen naar financiële onafhankelijkheid. Niet alleen door het geven van ‘gouden’ tips die het inkomen maximaliseren, maar via aanwijzingen om meer te doen met minder. De schrijvers hebben zich op dit gebied reputatie verworven met de Vrekkenkrant en twee andere boeken (Hoe word ik een echte vrek? en Meer doen met minder). Dit boek bouwt daarop voort.
Het is een voor de Nederlandse situatie geheel herschreven versie van de Amerikaanse bestseller Your Money or Your Life. Centraal thema is het zich los maken van de consumptiedrang die de westerse samenleving kenmerkt. De term consuminderen is daarvoor een goede aanduiding. Naast een groot aantal tips doen de auteurs ook verslag van de ervaring van mensen die – al of niet op basis van deze doe-het-zelfcursus – financieel onafhankelijk werden. Prettige schrijfstijl.
(Biblion, F. Faas.)


Lezen, dat boek!
Dit boek heeft mijn leven nogal drastisch veranderd. Sinds ik het systeem uit dit boek toepas, en dat kost me ongeveer een halve dag per maand, heb ik al mijn schulden afbetaald, mijn huis afbetaald en inmiddels zoveel gespaard dat ik minder hoef te werken om toch goed te kunnen leven. Aanrader!
(Anoniem op Bol.com)


Oproep
We hopen dat u met Je geld of je leven veel geld gaat overhouden en daardoor misschien iets kunt missen voor een projekt, waarmee arme mensen geholpen worden met gezond fruit. En… waarmee uw CO2-uitstoot geheel of gedeeltelijk gecompenseerd wordt. Want ieder boek kost bij het printen elektriciteit, inkt en papier.

Tamsarya fruitbomenproject

Fruitbomenprojekt
Sinds 2002 zijn er in totaal door de stichting Tamsarya in Nepal 10.029 fruitbomen uitgedeeld aan arme families en scholen. In 2011 hebben wij in overleg met Tamsarya besloten dit projet uit te breiden en meer gezinnen en scholen te helpen. De bomen kosten gemiddeld € 1 en in dit jaar (2012) wil Tamsarya er opnieuw duizenden planten. Het gaat om 18 verschillende vitaminerijke soorten, zoals mango en papaja, nangka en amalabomen. Wat niet voor eigen gebruik is kan op de markt verkocht worden.

Helpt u mee dit projekt tot een succes te maken? Stort dan een bijdrage van € 5 of € 10 (voor resp. 5 of 10 bomen) of een hoger bedrag op banknummer 198357443 van de Triodosbank t.n.v. Stichting Tamsarya,  Amsterdam o.v.v. Fruitbomenprojekt  2012.

Advertentie

3 Reacties naar "Je geld of je leven nu GRATIS downloaden!"

Mooi project, ik heb vast voor 10 fruitbomen overgemaakt en zal proberen dat elke maand te doen., door zuinig boodschappen te doen.
Als je elke week dat je boodschappen doet € 3 opzij legt merk je dat niet maar dat zijn wel 10 bomen.
vriendelijke groeten Nely Schols

Like

Beste Hanneke van Veen,

Ik heb jullie boek gelezen en er een stukje over geschreven op mijn boekenweblog: http://moonplanet.dreamwidth.org/116157.html
Heel erg bedankt voor het gratis aanbieden van het boek 🙂

Met vriendelijke groeten,
Mene

Like

Helaas werkt de link naar de gratis download niet meer 😦

Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Hanneke van Veen

%d bloggers liken dit: