Hanneke van Veen

Vrekkenkrant Archief online

Posted on: 4 maart 2015

Na de publicatie van het tweede nummer van de Vrekkenkrant, in juni 1992, kregen Rob en ik te maken met een stortvloed aan belangstelling van media en pers. Hier in ons persoonlijke archief staat ruim een meter met knipsels uit binnen- en buitenland. Ook hadden we al jaren een grote koffer met video-opnamen van de interviews in talkshows voor lokale en nationale media in binnen- en buitenland en nog wat andere films. Rob is die nu aan het digitaliseren. Inmiddels staan er drie video’s op Youtube-kanaal Vrekkenkrant Archief. En daar zal het niet bij blijven.

Vrekkenkrant-Archief

4 Reacties to "Vrekkenkrant Archief online"

Fantastisch. Heb alle vrekkenkranten, die ik steeds weer herlees. Blijf vooral plaatsen. Het blijft een bron van inspiratie!

Like

Geweldig!, ik heb alle filmpjes reeds bekeken… en ik hoop dat er snel meer volgen. Ik kan alleen de krantenknipsels niet vinden?

Like

Beste Esmee,
Dank, maar dat kranteknipselarchief staat bij ons op zolder, en het is geen doen om dat te digitaliseren, sorry, Hanneke

Like

Dag Hanneke, Ik begrijp dat dit er niet even snel tussendoor kan… Is het wellicht een idee om van al jullie knipsels en artikelen uit binnen en buitenland nog een nieuw boek samen te stellen? Jullie lectuur wordt namelijk nog heel veel gelezen…

Like

Plaats een reactie

Hanneke van Veen